Marc de Natris benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Marc de Natris benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

26 nov 2020,

De Coalitie voor Veiligheid feliciteert Marc de Natris van harte met zijn Koninklijke onderscheiding Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Op woensdag 11 november heeft oud-voorzitter van de KVMO en GOV|MHB, KTZ b.d. Marc de Natris, een Koninklijke onderscheiding ontvangen voor zijn langdurige inzet voor de belangenbehartiging van het defensiepersoneel en de leden van de KVMO en GOV|MHB in het bijzonder.

Marc de Natris kan tevens worden gezien als een van de Founding Fathers van de Coalitie voor Veiligheid, een samenwerkingsverband van organisaties uit de veiligheidssector. De Natris was betrokken bij de oprichting en de ontwikkeling van de Coalitie. Hij toont zich er een fel voorvechter en pleitbezorger voor de belangen van professionals in de gehele veiligheidssector.

De Natris is benoemd tot ridder in de orde van Oranje-Nassau met de zwaarden. Door de coronamaatregelen vond de uitreiking in kleine kring op het Ministerie van Defensie plaats. Helaas kon het originele plan om hem de versierselen op te spelden tijdens de Algemene Vergadering niet doorgaan. Het maakte er de verrassing en de blijdschap bij Marc niet minder om.

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN